معنی اسم صدری در فرهنگ نامها : (تلفظ: sadri) (عربی ـ فارسی) (صدر + ی (پسوند نسبت)) ، منسوب به صدر ، مربوط به صدر (سینه) ، ← صدر؛ (در موسیقی ایرانی) گوشهای در آواز افشاری از ملحقات دستگاه شور ؛ (در گیاهی) نوعی برنج مرغوب که در گیلان و مازندران به عمل میآید .
معنی اسم صدری در لغتنامه دهخدا : صدری . [ ص َ ] (اِخ ) از شعرای عثمانی و از اهالی اشتیب است و بدرس شیخی افندی مداومت داشت . وی به سال 993 هَ . ق . در استانبول درگذشت . (قاموس الاعلام ترکی ). او را دیوانی است به ترکی . (کشف الظنون ).
صدری . [ ص َ ] (اِخ ) رجوع به صدر کاتب شود.
صدری . [ ص َ ] (اِخ ) وی از شعرای عثمانی است . نام او پیری و به توقادلی زاده شهرت داشت و بعهد سلطان بایزیدخان ثانی میزیست و با وزرا و اعیان معاشر و به احوال آنان احاطه ٔ کامل داشت و ادعای مهارت در رمل می کرد. (قاموس الاعلام ترکی ).
صدری . [ ص َ ] (ص نسبی ) رجوع به صدر شود. || نسبتی است بصدر و آن قریه ای است از قرای بیت المقدس . (الانساب سمعانی ). || (اِ) قسمی برنج که در گیلان و مازندران زراعت می شود.
منبع : معنی صدری در فرهنگ دهخدا معنی اسم صدری در فرهنگ فارسی معین : (صَ) (اِمر.) نوع مرغوبی از برنج که در شمال کشت می شود.
معنی اسم صدری در فرهنگ فارسی عمید : ۱. مربوط به سینه.
۲. (صفت نسبی، اسم) (زیستشناسی) نوعی برنج مرغوب ایرانی.
۳. (اسم) (موسیقی) گوشهای در آواز افشاری.
معنی اسم صدری در دیکشنری فارسی به انگلیسی : pectoral, thoracic